Công ty TNHH Global Poongin Vina tuyển dụng mới nhất

Technical Designer

Job Detail

  • Offerd Salary (USD) Login to view salary
  • Career Level Non Manager
  • Experience 3-5 Years
  • Gender Male/Female
  • Sector TP.HCM
  • Industry Textiles/Garments/Footwear, Cosmetics/ Fashion/ Luxury,

Job Description

Develop and manage styles from design concept to top of production.

You will use tech packs to specify measurements, construction details, size, grading and proto reviews to ensure Alternative Apparel’s standards are met consistently across styles and areas of business.

You will also be responsible for ensuring your styles are tracking towards timely fit approvals.

Requirement

- A technical or design education degree, or degree level of equivalent work experience.

  -  Technical Designer: 3+ years of technical design experience; with a thorough understanding of the apparel design & development process from inception through production.

  - Knowledge of pattern making, grading, spec revision, pattern correction skills, garment construction, sewing, technical drawing, measuring and fitting.  Other relevant knowledge in garment testing, fitting, factory management, and basics of product costing preferred.

  - Strong organizational skills and highly self-motivated and able to quickly adapt to unique situations.

  - Excellent written, problem-solving, decision-making, and time-management skills, with a proven track record of juggling priorities and successfully meeting multiple deadlines.

  - Required proficiency with Adobe Illustrator Suite and/or similar CAD applications and MSOffice Suite. 

Related Jobs

 

Poong In Trading Co., Ltd là một trong những công ty đi đầu trong lĩnh vực may mặc. Chúng tôi chuyên về xuất khẩu OEM & ODM, được thành lập vào năm 1989 với tầm nhìn trở thành công ty xuất khẩu tốt nhất thế giới trong ngành may mặc thời trang nữ. Những thương hiệu lớn chúng tôi hợp tác: Chico’s, Ann Taylor, Athleta, Joe Fresh, KOHL’S, v.v. Sứ mệnh của chúng tôi là giúp cho phụ nữ trên thế giới hài hòa được vẻ đẹp bên trong với sự xuất hiện của họ thông qua trang phục mang chất lượng hàng đầu. Chúng tôi cung cấp một môi trường làm việc chuyên nghiệp và đa quốc gia. Hiện tại, chúng tôi đang tìm kiếm các ứng cử viên có trách nhiệm và nhiệt tình để tham gia vào công ty của chúng tôi cùng với những thách thức mới, niềm đam mê và tư duy sáng tạo.

For more information, please visit: 
http://www.poongin.co.kr/inde/en/